Beste gast van Hof van Duivenvoorde,

Helaas kunnen wij u momenteel niet in ons restaurant ontvangen. Wij proberen toch ons best te doen zodat u thuis kunt genieten van onze gerechten.

De stampotten en soepen zijn makkelijk en snel klaar te maken. Van de stamppotten doneren wij €0,50 per gerecht aan de participatie keuken. Deze kunnen elke dag besteld worden, doordeweeks via de telefoon (071-3030630), of in het weekend via deze website. 

Onze gerechten kunnen tussen 14.00 en 18.00 uur worden afgehaald bij Hof van Duivenvoorde.

Onze gerechten worden gekoeld verpakt. Wij geven een duidelijke, korte beschrijving mee. U heeft thuis alleen een oven en een pannetje nodig.

Voorgerechten, bestel tot 13.00 uur voor vandaag. Verder vooruit bestellen mag altijd!

Image:Zalmtartaar

Zalmtartaar

met little gem, hangop, kruidendressing en sesamkletskop

€ 9,50
Toevoegen
Image:Carpaccio van rund

Carpaccio van rund

met parmezaanse kaas, bieslook, truffelmayonaise, pijnboompitjes en spekjes

€ 9,50
Toevoegen
Image:Leidse tuin salade

Leidse tuin salade

Leidse tuin salade met rauwe champignon, truffel bloemkool, zoete aardappel en siepeljam

€ 8,50
Toevoegen

Hoofdgerechten, bestel tot 13.00 uur voor vandaag. Verder vooruit bestellen mag altijd!

Image:Skreifilet

Skreifilet

met couscous, mosterd beurre blanc en gekonfijte tomaatjes

€ 17,00
Toevoegen
Image:Hertenrugfilet

Hertenrugfilet

met stoofpeertje, wildjus, zuurkoolrolletje en zoete aardappelpuree

€ 17,00
Toevoegen
Image:Tarte tatin van biet

Tarte tatin van biet

Tarte tatin van biet, risotto, puree van zoete aardappel, stoofpeertje en truffelchips

€ 15,00
Toevoegen

Nagerechten, bestel tot 13.00 uur voor vandaag. Verder vooruit bestellen mag altijd!

Image:Vanille crème brûlée taartje

Vanille crème brûlée taartje

met merengue

€ 5,50
Toevoegen
Image:Hof van Duivenvoorde appel tarte tatin

Hof van Duivenvoorde appel tarte tatin

Appel tarte tatin met vanille crème

€ 5,50
Toevoegen

Valentijnsbox! Wilt u samen met uw partner genieten van een heerlijk diner? U kunt bestellen tot 12 februari, de boxen zijn af te halen op 13 of 14 februari.

Image:Valentijnsbox

Valentijnsbox

Te bestellen tot 12 fabruari 17.00 uur.
Bij de datum graag aangeven wanneer u het wilt komen halen, dit kan 13 of 14 februari!
De prijs is per persoon!

VOORGERECHT
Bombe van basilicum met dun gesneden Aerlander rund, mayonaise van truffel, krokante Parmezaan en een crumble van pijnboompit
Sushi met tonijn, komkommer, lente ui crème van sojasaus en gebakken uitjes
Soepje van gepofte paprika’s met een bladerdeeg hartjes

HOOFDGERECHT
Gegrilde tarbotfilet met een paddenstoelen risotto saus van gerookte king boleet en groene kruiden

NAGERECHT
Eetbaar hart gevuld met liefde en een ganache van rozenblaadjes

Aanvullend info betreft het menu:
Voorgerecht is in shared dinning vorm.
Nagerecht is 1 eetbaar hart om romantisch te delen met elkaar

€ 29,50
Toevoegen

Een 3-gangen culinair menu? Een Detox Box of nog een verjaardag te vieren? De bestelling dient minimaal 2 werkdagen van tevoren geplaatst te worden.

Image:Detox Box

Detox Box

48 uur van tevoren bestellen

Dry january
Heerlijk, frisse sappen als extratje voor de januari maand.

1/ Spinazie, avocado en jus 0.2L
2/ Wortel en gember 0.2L
3/ Rode biet 0,2L
4/ Tropical 0,2L
5/ Mango, basilicum 0.2L

€ 15,00
Toevoegen
Image:Culinair 3-gangen diner menu

Culinair 3-gangen diner menu

Let op: minimaal 48 uur van te voren bestellen en afhalen op donderdag, vrijdag en zaterdag! Prijs per persoon.

VOORGERECHT:
Ceviche van makreel met een salade van knolselderij, aardappel kaantjes, geroosterde bloemkool, gele curry crème en gegrilde sinaasappel vinaigrette

HOOFDGERECHT
Gebakken rouleau van ossenstaart met een gratin van opperdoezer en truffel, crème van gebrande flespompoen, gevulde courgette en rode wijn saus met salie

NAGERECHT
Chocolade marquise en mousse van mango en dragon, gemarineerde vijg en een crumble van nougatine

€ 36,50
Toevoegen
Image:Culinair 3-gangen vega diner

Culinair 3-gangen vega diner

Let op: minimaal 48 uur van te voren bestellen en afhalen op donderdag, vrijdag en zaterdag! Prijs per persoon.

VOORGERECHT:
Gemarineerde little gem met een salade van knolselderij, aardappelkaantjes, geroosterde bloemkool, gele curry crème, ingemaakte rode biet en gegrilde sinaasappelvinaigrette

HOOFDGERECHT:
Gevulde courgette met een gratin van opperdoezer en truffel, crème van gebrande flespompoen, walnootjes en een beurre blanc saus met salie

DESSERT:
Chocolade marquise met een mousse van mango en dragon, gemarineerde vijg en een crumble van nougatine

€ 34,00
Toevoegen
Image:Culinair 4-gangen diner

Culinair 4-gangen diner

Let op: minimaal 48 uur van te voren bestellen en afhalen op donderdag, vrijdag en zaterdag! Prijs per persoon.

VOORGERECHT:
Ceviche van makreel met een salade van knolselderij, aardappel kaantjes, geroosterde bloemkool, gele curry crème en gegrilde sinaasappel vinaigrette

TUSSENGERECHT
Ravioli gevuld met morilles en bospaddenstoelen, groene kruiden, pastinaak, geschaafde Parmezaan en een saus van gerookte king boleet

HOOFDGERECHT
Gebakken rouleau van ossenstaart met een gratin van opperdoezer en truffel, crème van gebrande flespompoen, gevulde courgette en rode wijn saus met salie

NAGERECHT
Chocolade marquise en mousse van mango en dragon, gemarineerde vijg en een crumble van nougatine

€ 46,00
Toevoegen
Image:Culinair 4-gangen vega diner

Culinair 4-gangen vega diner

Let op: minimaal 48 uur van te voren bestellen en afhalen op donderdag, vrijdag en zaterdag! Prijs per persoon.

VOORGERECHT:
Gemarineerde little gem met een salade van knolselderij, aardappelkaantjes, geroosterde bloemkool, gele curry crème, ingemaakte rode biet en gegrilde sinaasappelvinaigrette

TUSSENGERECHT:
Ravioli gevuld met morilles en bospaddenstoelen met groene kruiden, pastinaak, geschaafde Parmezaan en een saus van gerookte King Boleet

HOOFDGERECHT:
Gevulde courgette met een gratin van opperdoezer en truffel, crème van gebrande flespompoen, walnootjes en een beurre blanc saus met salie

DESSERT:
Chocolade marquise met een mousse van mango en dragon, gemarineerde vijg en een crumble van nougatine

€ 44,00
Toevoegen
Image:Feest borrelbox

Feest borrelbox

Prijs is per persoon en dient 48 uur van tevoren besteld te worden.
- Huzarensalade met truffel ( met cornichons en olijven )
- Cloosterkaas blokjes
- Quadrino’s met Jersey boter
- Nootjes van de notenkoning
- Crudites
- Saffraan limoen dip
- Peppadews roomkaas dip
- Makreel salade
- Gesneden Cecina de Leon en Grottenham
- Gegrilde gamba spies met Parmaham
- Quiche gevuld met Polderhoen bosui en pijnboompit

De foto is op basis van 2 personen!

€ 15,00
Toevoegen
Image:Feest borrelbox vega

Feest borrelbox vega

De prijs is per persoon en moet 48 uur van tevoren te worden besteld.
- Huzarensalade met truffel ( met cornichons en olijven )
- Cloosterkaas blokjes
- Quadrino’s met Jersey boter
- Nootjes van de notenkoning
- Crudites
- Saffraan limoen dip
- Peppadews roomkaas dip
- Geroosterde pompoen creme
- Mini pita gevuld met falafel yoghurt en komkommer
- Gegrilde kastanje champignons
- Quiche gevuld gebrande pastinaak, bosui en pijnboompit

De foto is op basis van 2 personen

€ 13,50
Toevoegen

Stamppotten en stoofpotten. €0,50 cent van deze bestellingen gaat naar de participatiekeuken. Een stamppot met een stoofpot is een maaltijd vullend gerecht. De gehele week hier te bestellen of via de telefoon 071 303 0630.

Image:Stamppot zoete aardappel

Stamppot zoete aardappel

Stamppot van zoete aardappelen en pastinaak met roomboter

€ 4,50 Info
Toevoegen
Image:Zuurkoolschotel

Zuurkoolschotel

Zuurkool gegaard met laurier, boomgaard appels en jeneverbes met aardappelstamppot en gebakken appel

€ 4,50 Info
Toevoegen
Image: Stamppot boerenkool

Stamppot boerenkool

Met spekjes en krokante uitjes.
Ook vegetarisch te bestellen!

Variant:


€ 4,50
Toevoegen
Image:Klassieke Boeuf Bourguignon

Klassieke Boeuf Bourguignon

Met zilveruitje, gele wortel en kastanjechampignons

€ 7,00
Toevoegen
Image:Wildstoofpot

Wildstoofpot

Wildstoofpot van hert, haas en wildzwijn met knolselderij en rozemarijn

€ 7,00 Info
Toevoegen
Image:Vegetarische stoofpot

Vegetarische stoofpot

Vegetarische stoofpot van bospaddenstoelen, tamme kastanjes en geroosterde pompoen

€ 7,00 Info
Toevoegen

Onze soepen zijn ook doordeweeks te bestellen via de telefoon 071 303 0630.

Image:Diepvries eekhoorntjesbroodsoep

Diepvries eekhoorntjesbroodsoep

1 liter, diepvries eekhoornbrood soep met krokante shiitake

€ 6,50 Info
Toevoegen
Image:Diepvries geroosterde pompoensoep

Diepvries geroosterde pompoensoep

1 liter diepvries geroosterde pompoen soep met pepita’s

€ 6,50 Info
Toevoegen
Image:Diepvries tomaten-paprika soep

Diepvries tomaten-paprika soep

1 liter diepvries, Westlandse tomaten-paprika soep met kruiden croutons

€ 6,50 Info
Toevoegen
Image:Eekhoorntjesbroodsoep in fles

Eekhoorntjesbroodsoep in fles

Eekhoornbrood soep met krokante shiitake
Op de fles zit 1 euro statiegeld, dit zal een bon zijn met 1 euro korting

€ 7,50 Info
Toevoegen
Image:Geroosterde pompoensoep in fles

Geroosterde pompoensoep in fles

Geroosterde pompoen soep met pepita’ s
Op de fles zit 1 euro statiegeld, dit zal een bon zijn met 1 euro korting

€ 7,50 Info
Toevoegen
Image:Tomaten-paprika soep in fles

Tomaten-paprika soep in fles

Westlandse tomaten-paprika soep met kruiden croutons
Op de fles zit 1 euro statiegeld, dit zal een bon zijn met 1 euro korting

€ 7,50 Info
Toevoegen

Wijnen

Image:Sedosa Organic Blanco

Sedosa Organic Blanco

0,75L Sauvignon blanc, verdejo, viura (biologisch, zachtfris en grassig, gele grapefruit, perzik, kruisbessen)
Veelzijdige wijn die goed combineert met allerlei borrelhapjes, frisse salades, gebakken vis of pasta’s met kip, vis of groenten. Ook erg lekker op zichzelf!

€ 12,50
Toevoegen
Image:Sedosa Organic Negre

Sedosa Organic Negre

0,75l. Tempranillo, Syrah, Merlot (Biologisch, bosbessen, aardbeien, zwarte bessen, kersen, chocolade en tabak)
Biologische wijn met een helder dieprode kleur en paarse reflecties. Medium bodied met zuivere aroma’s van bosbessen, aardbeien, zwarte kersen, chocola en tabak. De afdronk is lang en heerlijk rond. Veelzijdige wijn die goed combineert met gerechten met kalfsvlees, varkensvlees of konijn, maar ook met gekruide vegetarische oven- of stoofschotels.

€ 12,50
Toevoegen
Image:La tordere spumante Prosecco

La tordere spumante Prosecco

Glera, chardonnay musqué & pinot grigio (sappig, toegankelijk, ananas, rijpe appel)
Fris en opwekkend met de geur van ananas en rijpe appel. De smaak is toegankelijk en sappig. Uitstekend aperitief. Culinair inzetbaar bij pittige gerechten zoals gemarineerde scampi, bruchette met pittige garnalen of pulpo picante. Ook lekker in combinatie met gerechten uit de Aziatische keuken.

€ 15,00
Toevoegen
De bestellen kunnen worden afgehaald bij Hof van Duivenvoorde!
Daar kunt u uw bestelling pinnen.
Let op: U kunt de hele week bestellen! Minimaal 24 uur van tevoren.

Bestelling afronden: